Terug naar mijn kavels / veilingen

Omdat wij als platform opereren tussen de verkoper en de koper doen we alles eraan om het leven van koper en verkoper makkelijker te maken! Zelf bieden we geen bezorgopties aan, maar wel werken we samen met een aantal partners en bekende die jou zeker verder kunnen helpen! Mocht je ook zelf aanvullende diensten kunnen aanbieden, laat ons snel weten!

Vaak staat er ook onder de kavel informatie of op je factuur speciale aanbiedingen van de verkoper zelf! Als daar niets staat, dan zijn er onder andere de volgende opties:

 

Rekke Auction Services:  Je kavels laten opsturen vanuit locatie Hillegom? Dat kan! Ze pakken alles in en sturen op met gebruik van verschillende diensten zoals DHL. Voor een snelle en vriendelijke service, bellen met 06-29000212 of per MAIL. Tarieven beginnen vanaf 10 Euro!

 

Je kavels op laten sturen vanuit locatie Hechtel-Eksel ( België )? Dat kan! Deze locatie bied zijn eigen voordelige verzendservice aan! Voor het aanvragen van je verzending mail naar info@Auctionista.co tijdens of direct na sluiting van de veiling. Tarieven vanaf €12,40 ex BTW tot 23kg, NL/BE (standaard post maten). Daarnaast biedt hij een pallettarief van 70 EUR ex BTW door heel NL en België.

 

Op locatie HOOFDDORP bieden ze een inpak en bezorgdienst aan voor pakketjes tot 23kg met een maximum afmeting van 80x50x50cm. Voor het aanvragen van je verzending mail naar info@Auctionista.co tijdens of direct na sluiting van de veiling.  Tarieven beginnen vanaf 9,50 incl BTW voor een kleine pakket.

 

 

Pick This Up: Partner met een top track record en kennis van veilingen! Door je in contact te brengen met een groot netwerk van particulieren, (zzp) koeriers en transportbedrijven die toch al onderweg zijn, heb jij een heel voordelige bezorging. Klik hier voor contact

 

Brenger: Transport platform voor particulieren. Kies een ophaal- en aflevermoment online, vul de verdere informatie in en betaal om direct een opdracht te geven. Klik hier voor contact

 

AuctionLogistics:  Of het nu gaat om één klein pakket of een complete machinelijn; wij verzorgen het voor u! Klik hier voor contact

 

uShip is een open marktplaats die opdrachtgevers koppelt aan transporteurs met beoordelingen. Ze maken transport makkelijker door mensen met een transport of bezorging en transporteurs met vrije ruimte in contact te brengen. Lees hier voor meer informatie en opties: Klik hier voor contact

 

Je kan ook bij VMD Transport terecht vooral voor grotere kavels. Kavels kunnen gedemonteerd worden op locatie, en weer opgebouwd worden bij jou thuis. Klik hier voor contact.

 

ONLINE BEZORGSERVICE haalt, bezorgt en slaat uw kavel(s) op. Vooral voor grotere kavels die meer aandacht nodig hebben. Klik hier voor contact.

Terug naar mijn kavels / veilingen